Verzending en retourzendingen

Vloerverwarmingservice.nl verzendt alles via MyParcel, Post NL en DHL. Is er iets dat je niet bevalt en dat je wilt retourneren? Je kunt het dan naar ons terugsturen en wij betalen je aankoopbedrag terug. Na ontvangst sorteren we de artikelen en storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening. Hieronder kun je lezen hoe het werkt.

Verzending
We versturen al onze bestellingen per pakketpost met een track & trace code zodat we de best mogelijke service kunnen bieden!

Er zijn momenteel geen verzendkosten.

Levering Als je levering op werkdagen wilt

Als je voor 23:59 bestelt en betaalt, ontvang je je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen. Je kunt je bestelling volgen via Track & Trace. De pakketten worden in Nederland bezorgd door Post NL.

We leveren maar liefst zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag. Als je in het weekend bestelt, wordt je bestelling dinsdag geleverd. Houd er rekening mee dat bestellingen niet worden verwerkt of geleverd op feestdagen.

Annuleren of wijzigen van uw
Bestelling Helaas is dit niet meer mogelijk nadat de betaling is voltooid, omdat pakketten vrijwel direct daarna worden verwerkt en overhandigd aan onze vervoerder.

Retourneren
Toch niet helemaal tevreden met je artikel? Kan gebeuren. Je kunt tot 30 dagen na ontvangst een retour bij ons aanmelden per e-mail of inloggen op de website, waarna je 14 dagen de tijd hebt om de bestelling te retourneren. Controleer altijd eerst of het geretourneerd kan worden (zie de vraag hieronder “Wat kun je retourneren?”).

Wat kun je teruggeven?
Op uw aankoop is de wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat je redelijkerwijs kunt beoordelen of het product aan je eisen voldoet door bijvoorbeeld de bovenkant van de verpakking goed te openen en aan de stof te voelen (zonder het artikel helemaal uit de verpakking te halen). Je bent echter aansprakelijk voor elke waardevermindering van de items als gevolg van gebruik dat verder gaat dan wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van de items vast te stellen.

Let op: We controleren elke retourzending, in een aantal gevallen kunnen we het aankoopbedrag niet (volledig) crediteren:- Artikelen die langer dan 30 dagen geleden zijn ontvangen- Gebruikte, beschadigde, incomplete artikelen (tenzij er sprake is van een fabricagefout)- Ontbrekende of beschadigde verpakking

Voorwaarden

  • Het product is ongebruikt en onbeschadigd.
  • Retourneren kan tot 14 dagen na aankoop zonder opgaaf van redenen.
  • Voeg de aankoopfactuur en/of e-mailcommunicatie toe aan de items.